fredag 13 mars 2009

Unleashed, Belphegor, Devian, Decadence, Guilotine - Klubben Stockholm 130309


Guilotine (Swe) VV
Kreator fast på svenska. Thrash metal med en galen bassist.




Decadence (Swe) VVV
Blev lite smått överaskad över detta band. Med denna kvinnliga growlare (Kitty). Låter faktiskt i mellan åt jäkligt bra. Jag får gå hem och lyssna lite mera på dom.



Devian (Swe) VV
Brutal black/death metal kanske för brutal för dom röjer så fan så dom inte hinner med och spela ordentligt. Det är synd för dom låter helt okej på platta. Jag tycker om det första sångaren säger....-tjena alla monsterdiggare...hehe.




Belphegor (Aut) VVV
Har velat sett dom här österikiska tokstollarna länge. Men dom spelar ju inte så ofta här uppe i sverige. I sverige är det inte så stort med bondage death metal hehe det är typ mindre än halv fullt på klubben. Det är synd för det här är riktigt bra. Det är snabbt och det är tajt. Helmuth (sångaren/gitarrist) försöker och få i gång publiken men ikke. Till slutet så kommer läder huvan på. Och jag bara njuter haha ;-)



Unleashed (Swe) VVV
Dom kunde kanske valt en annan stans och spela in nått på dvd, för stockholm var lite död denna afton. Inget röj what so ever. Jag vet inte om dom annonserade dåligt om konserten eller vad det är. För det borde ju vara mera folk på klubben en fredag tycker jag. Det kanske är en för att line uppen är för tunn eller är alla rädda för att det ska hända nått fredagen den 13e eller? Jonny Hedlund gör det riktigt klart för alla att det här är inget för kristna. Och bränner av passion of christ och neverending hate. Dom kör både gammalt och nytt. Dom ger också en känga till alla resensenter som inte skriver om dom. Helst till nån DN journalist som skrev att hur kan ungdomar tycka om sådan här musik. Det kan man säger jag. Jonny försöker få igång publiken med lite allsång i Death metal victory och nya låten Hammer battlion (stockholm). Det är inte mycket folk men publiken lyckas skrika in dom två gånger. Man går ju inte ifrån någon Unleashed spelning utan att man fått höra Before creation of time.

Inga kommentarer: