lördag 6 december 2008

Bullet for my valentine, Lacuna coil, Bleeding through - Arenan Stockhom 081203




Bleeding through (Us) VVVV
Man blev glatt överaskad av detta amrikanska Orange County California band. Riktigt brutalt intro, trummisen riktigt plågar skinnen och det är fördjävla bra. Ljudet är helt ok. Det ända som är lite synd varför dom har en keyboard som inte hörs så mycket ändå. Sångarn Brendan uppmanar till moshpit och surfing och Stockholms publiken gör så gott de kan. Synd att man inte är 18 och fuller då skulle man röjja hahaha. Fan det gör jag ju fortfarande ;)


Lacuna coil (It) V
Det här är riktigt dåligt, faen när jag såg dom på Graspop 2007 så var dom mycket bättre. Och jag är inte den ända som tycker det jag såg mycket fuck off fingrar i publiken. Jag tror att Fryshus publiken vill ha hårdare musik ikväll.





Bullet for my valentine (Uk) VVV
Hmm det skriks när dom börjar med Scream aim fire, det låter som värsta pojkbands konserten. Det är inte så konstigt när hälften av publiken är små emo töser. Jaja det är helt okej, lite billig scen dekor, lite lcd lampor blinkar i takt. I låten Tears don´t fall så faller dropparna på lcd lamporna. I slutet är det dags för en wall of death som stockholms publiken sköter förhålladesvis bra.

Inga kommentarer: